Ring ring
Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

E-Sigaralarin Risk ve Faydalari

E-Sigaraların Risk ve Faydaları: Rapordan FDA'ya Dikkat Edilecek Noktalar
WASHINGTON - Ulusal Bilim, Mühendislik ve Tıp Akademileri , salı günü e-sigaraların sağlığa etkileriyle ilgili çalışmaları değerlendiren bir rapor yayınladı . Uzmanlar paneli, çeşitli konulardaki kanıtları kesin, önemli, sınırlı veya varolmayan olarak kategorilere ayırarak, Vaporesso Elektronik Sigara alanındaki araştırmaların kapsamlı bir incelemesini yaptı. Aşağıda bazı sonuçları var.

Nikotin ve bağımlılık
E-IQOS Heets Amber Sigara Tütünü kullanımının bağımlılık yapabileceğine dair önemli kanıtlar var. Nikotine maruz kalma, cihaza ve kullandığı e-sıvıya ve ayrıca bireysel bebek bezinin uygulamalarına bağlı olarak çok fazla değişiklik gösterir. Ancak raporda, deneyimli yetişkinler tarafından kullanılan e-sigaralardan alınan nikotin alımının, geleneksel sigara ile karşılaştırılabileceğine dair önemli kanıtlar bulunduğu belirtildi.

Orta derecede kanıt: elektronik sigara E-sigaraya bağımlılık riski ve ciddiyeti, geleneksel sigaralardan daha düşüktür.

Zehirli maddeler
Geleneksel sigaralar, çoğu toksik tütün dumanından kaynaklanan insan sağlığı için ciddi risk oluşturmaktadır. Çoğu e-sigara ürününün çok sayıda potansiyel toksik madde içerdiğine ve yaydığına ve iç mekanda havadaki partikül madde ve nikotini artırdığına dair kesin kanıtlar vardır. Ancak buna rağmen, kanıtlar, e-sigara aerosolünün, geleneksel sigaralardan çıkan dumandan daha az toksik madde ve daha düşük seviyelerde içerdiğini göstermektedir.

NYT Parenting'e Kaydolun
NYT Parenting'deki ekipten: Ebeveynler için en son haberleri ve yönlendirmeleri alın. Çok anlamlı olan küçük ebeveynlik anlarını kutlayacağız - ve aileler için önemli hikayeleri paylaşacağız.

KAYDOL
Kesin kanıt: E-sigara kullanımı iç mekan ortamlarında havadaki partikül madde ve nikotin konsantrasyonlarını arttırır.

Önemli kanıtlar: Nikotin hariç, e-sigaralardan kaynaklanan potansiyel toksik maddelere maruz kalma, en sık, geleneksel sigaralardan önemli ölçüde daha düşüktür.

Sınırlı kanıt: E-sigara buharındaki metallerin sayısı, e-sigaralarda belirgin şekilde düşük olan kadmiyum dışında, geleneksel sigaralarda bulunan metallerin sayısından daha fazla olabilir.

İnsan sağlığı etkileri
Komite, e-sigaraların çeşitli bölgelerdeki kardiyovasküler hastalıklar, kanser, solunum hastalıkları ve ağız hastalıkları üzerindeki etkilerini kanıtladı. Her ne kadar araştırmalar yetersiz olsa da, raporda e-sigaraların sağlık üzerindeki etkileri ile ilgili iki düzineden fazla bulgu sunuldu.

Kalp atışlarında kan basıncında olduğu gibi e-sigaralarda nikotin solunması artmaktadır. Ancak komite, kalp atış hızı, Vaporesso Revenger 220W Kit elektronik sigara likiti Sigara kan basıncı veya kalp fonksiyonunda uzun süreli değişikliklerle ilgili yeterli kanıt bulunmadığını söyledi.

Editör'ün seçtikleri

11 Eylül'den Sonra, İkiz Kuleler Ekran Üzerindeki Bir Anma ve Acı Hatırlatma

'Bu En Yalnız İş': Teksas'ta 'Hot Shot' Oilfield Trucker ile Sürüş Yapın

Silicon Valley'de İş Yapmak İster misiniz? Daha iyi hareket güzel
Bu noktada, eğer varsa, e-sigaraların nihayetinde insanlarda kansere veya solunum yolu hastalıklarına neden olacağına dair çok az kanıt vardır.

Komite, e-sıvıların içilmesinin veya enjekte edilmesinin ölümcül olabileceğine, iqos fiyat cilde veya gözlere maruz kalmanın nöbetlere ve diğer ciddi sorunlara neden olabileceğine ve e-sigara cihazlarının patlayıp yanmalara ve diğer yaralanmalara neden olabileceğine dair kesin kanıtlar buldu.

Zarar azaltma
Geleneksel sigaralar için e-sigaraların tamamen kullanılmasının, kullanıcıların geleneksel sigaralarda bulunan birçok kimyasal maddeye ve kanserojene maruz kalmasını azalttığına dair kesin kanıtlar bulunmaktadır.

Önemli kanıtlar: E-sigara kullanımı, gençler ve genç yetişkinler arasında geleneksel tütün ürünlerini kullanma riskini artırmaktadır.

Orta derecede kanıt: Nikotinli e-sigaralar, sigarayı bırakma için nikotinsiz e-sigaralardan daha etkilidir.

Sınırlı kanıt: E-sigaralar sigarayı bırakmada yardımcı olacak etkili yardımlar olabilir.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE