Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

E-sigaralar ne kadar güvenli? Tartışma devam ediyor

Son zamanlarda yapılan bir klinik gözden geçirme, e-sigaraların sigarayı bırakmalarına yardımcı olarak kullanımıyla ilgili en son kanıtları özetlemektedir.
masasında Elektronik Sigara icmek adam
Yeni bir gözden geçirme, Elektronik Sigara icmekin faydalarını ve sağlık risklerini arttırıyor.
Do elektronik sigara sigara daha az zarar neden, ve bana bırakmasına yardımcı olacak?

Bunlar sigara içen ancak sigarayı bırakmak isteyenlerin sağlık uzmanları ile birlikte zam yapmak istedikleri kilit sorular.

Ayrıca, e-sigaraların potansiyel yararları ve zararları ve düzenlemeleri hakkında devam eden tartışmada sıcak konulardır.

İngiltere'deki Aberdeen Royal Infirmary'de çalışan yeni incelemenin yazarları, amaçlarının bu tartışmayı bilgilendirmek olduğunu söylüyor.

Edinburg Royal College of Physicians Dergisi artık yayınladı kağıdı kendi bulgularına.

"Daha az insan", iqos 3 lacivert Heets Purple Sigara Tütünü ilgili çalışma yazarı Solunum Tıbbı Bölümü'nden Abhi Mathur, "konvansiyonel tütün sigaraları içiyor ve daha fazla insan Elektronik IQOS Heets Purple Sigara Tütünü icmek yapıyor" diyor.

E-sigaralar, insanların biri nikotin olan maddeleri solumak için kullandıkları pille çalışan cihazlardır. Yüzlerce marka arasında çeşitli tipler var ve pazar büyüyor.

Geleneksel sigaralar ayrıca tütün dumanının solunması yoluyla akciğerlere nikotin verirler. Bununla birlikte, akciğerlerin derinliklerinde katran ve karbon monoksit gibi toksinler de verirler.

Elektronik Sigara icmek, sigara dumanına eşlik eden zararlı maddelerin bir kısmını vücuda sokuyor, ancak araştırmalar e-sigaralarda mevcut olan seviyelerin çok daha düşük olduğunu gösteriyor .

Düşüşte sigara içmek, Vaporesso Elektronik Sigara yukarı Elektronik Sigara icmek
Dünya Sağlık Örgütü'nden (WHO) çıkan rakamlar, elektronik sigara likiti dünya çapında tütün kullanan insanların sayısının azaldığını doğrulamaktadır.

Ancak, eğilim düşerken, çok sayıda insan sigara içmeye devam ediyor ve halk sağlığı üzerindeki etki hala çok büyük.

2015 yılında, 1,1 milyardan fazla insan tütün ürünleri içti ve alışkanlık "önlenebilir hastalık ve erken ölüm sebebi olmaya devam ediyor" yorumuna dikkat çekti.

Bu çerçevede, e-sigara kullanımı veya Elektronik Sigara icmek eğilimi, bir dizi ürün kullanan milyonlarca insanla birlikte artmaktadır.

Amerika Birleşik Devletleri'nde, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) , 2017'de 6.9 milyon yetişkin veya tüm yetişkinlerin yüzde 2.8'inin e-sigara kullandığını tahmin ediyor . en alt seviye.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE

Disneyland 1972 Love the old s